Matematik

vektor i planen

12. maj 2008 af Janeerendarling (Slettet)
I et koordinatsystem i planen er to vektorer bestemt ved
a= (t+3,1) og B= (2,5)
hvor t er et tal.
Bestem t, således at a er vinkelret på b

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. maj 2008 af Isomorphician

hint:
a.b = 0

Brugbart svar (0)

Svar #2
12. maj 2008 af peter lind

Skalarproduktet mellem a og b skal være 0.

Svar #3
12. maj 2008 af Janeerendarling (Slettet)

når ja.. det er rigtig.. mange tak

Skriv et svar til: vektor i planen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.