Matematik
Hints til en opgave
13. maj 2008 af
Liv1988 (Slettet)
Hej,
Kunne jeg få nogle hints til opgave d i følgende eksamenssæt:
http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/opgaver/sommer07/2007-8-1_UD.pdf
På forhånd mange tak,
Liv1988
Kunne jeg få nogle hints til opgave d i følgende eksamenssæt:
http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/opgaver/sommer07/2007-8-1_UD.pdf
På forhånd mange tak,
Liv1988
Svar #1
13. maj 2008 af janko (Slettet)
vektor er ikke min stærke side..
men jeg tror at du skal sætte den lig med hinanden...
altså x=x, y=y osv
men jeg tror at du skal sætte den lig med hinanden...
altså x=x, y=y osv
Skriv et svar til: Hints til en opgave
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
