Matematik
associative love
15. maj 2008 af
klotte (Slettet)
Hvem kan lige hjælpe
Hvad er de assiciative love og distributive love ?
Skal forberede mig på mundtlig matematik
Hvad er de assiciative love og distributive love ?
Skal forberede mig på mundtlig matematik
Svar #1
15. maj 2008 af Solsikke Ronja (Slettet)
Sorry men er sq ikke så langt i uddannelsessystemet..prøv at lave en aftale med en af matematikerne..måske de kan hjælpe??
Svar #2
15. maj 2008 af Rochester (Slettet)
Well, den associative lov fortæller os, at bl.
(a+b)+c = a+(b+c), eller
(a*b)*c = a*(b*c)
mens den distributive lov fx fortæller os, at
a*(b+c) = a*b+a*c
(a+b)+c = a+(b+c), eller
(a*b)*c = a*(b*c)
mens den distributive lov fx fortæller os, at
a*(b+c) = a*b+a*c
Svar #3
15. maj 2008 af Isomorphician
Associative lov for addition: a + (b + c) = (a + b) + c
Associative lov for multiplikation: a(bc) = ab(c)
Distributiv lov: a(b + c) = ab + ac
Associative lov for multiplikation: a(bc) = ab(c)
Distributiv lov: a(b + c) = ab + ac
Skriv et svar til: associative love
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
