LaTeX

Kasse om tekst og grafik

29. maj 2008 af DanniBred (Slettet)
Hej.

Jeg er ved at sætte en labmanual op, og derfor har jeg brug for, at kunne tydeligøre et område hvor det er meningen at læseren selv skal prøve at regne ud hvad reaktionsproduktet bliver. Det indeholder nogle få linier tekst og et billede.

Jeg ville så gerne høre om, hvordan jeg kan lave en kasse omkring.
Er vi ude i noget minipage??

Brugbart svar (2)

Svar #1
29. maj 2008 af daleif (Slettet)

prøv med pakken boxed minipage,

\begin{boxedminipage}{bredde}
.....
\end{boxedminipage}

den kan ikke deles over flere sider

en anden mulighed er pakken framed (som så vidt jeg kan huske er indbygget i memoir)

\begin{framed}
...
\end{framed}

Svar #2
29. maj 2008 af DanniBred (Slettet)

Jeg har prøvet med begge to, men når den kommer til det billed der også skal ligge inde i boksen, så giver den denne fejl:

! LaTeX Error: Not in outer par mode.

See the LaTeX manual or LaTeX Companion for explanation.
Type H for immediate help.
...

l.367 \begin{figure}[htbp]

?

Brugbart svar (2)

Svar #3
30. maj 2008 af daleif (Slettet)

ja du kan naturligvis ikke placere en float indeni en boks, se hvis du havde givet noget kode til at starte med så...

lad være med at anvende floats til dette bare indsaet figuren

Svar #4
30. maj 2008 af DanniBred (Slettet)

Ja okay - det giver jo egentligt også lidt sig selv, da en float jo godt kan flyde lidt væk..


Jeg takker mange gange (igen) for hjælpen

Skriv et svar til: Kasse om tekst og grafik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.