Fysik
Eksempler på bølgeformlen
29. maj 2008 af
handyman (Slettet)
Kunne det for eksempel være således?
Lyd:
v = 340 m/s
f = 20 Hz
lambda = 340/20 = 17 m
Lys:
lambda = 7,4*10^-7 m
v = 83330 m/s
f = 83330/7,4*10^-7 = 0,00112608108 sek
Lyd:
v = 340 m/s
f = 20 Hz
lambda = 340/20 = 17 m
Lys:
lambda = 7,4*10^-7 m
v = 83330 m/s
f = 83330/7,4*10^-7 = 0,00112608108 sek
Svar #1
29. maj 2008 af Daniel TA (Slettet)
Se mit svar i din anden tråd. Har svaret, undskyld forsinkelsen.
Skriv et svar til: Eksempler på bølgeformlen
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
