Matematik

Rente?!

02. juni 2008 af pernillebs1 (Slettet)
Hej alle. Jeg er i tvivl hver gang jeg skal regne med kapitalfremskrivning. Som formlen hedder er det 1+r. men man skal aldrig skrive renten som den er. Jeg har fx en rente på 2,56. skal jeg skrive 0,256? eller 0,0256? Hjælp! Hvordan finder man ud af det?!

Brugbart svar (1)

Svar #1
02. juni 2008 af JP_NSE (Slettet)

2.56 procent = 0.0256

Tænk på at procent betyder hundrededel (går ud fra at renten er 2,56%)

Brugbart svar (1)

Svar #2
02. juni 2008 af mathon

r = p/100

Brugbart svar (1)

Svar #3
02. juni 2008 af Mandelbrot (Slettet)

pro = pr.
cent = hundrede.

tænk på centimeter, centiliter

Brugbart svar (1)

Svar #4
03. juni 2008 af mathon

procent --> decimalbrøk: divider med 100

decimalbrøk --> procent: gang med 100



Skriv et svar til: Rente?!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.