Matematik
hjælp til noget matematik/kemi
18. september 2004 af
luffe16 (Slettet)
hejsa
jeg sidder og bøvler lidt med nogle simple opgaver, som jeg håber i kan hjælper mig med
på forhånd tak.
den første opgave jeg skal have hjælp til er:
Huslejen for en lejlighed skal i forbindelse med en modernisering sættes op fra 2700kr til 4200kr. pr. måned. stigningen skal gennemføres ved at hæve huslejen hver måned gennem et år
Og nu kommer spørgsmålet:
Med hvor mange procent skal huslejen stige hver måned, hvis den skal være eksponentielt voksende i løbet af det pågældende år?
-------------------------------------------
den næste hedder:
jeg har regneforskrift der hedder y=o,015*x+4,075
Jeg har så fået et spørgsmål der lyder sådan:
Hvor meget øges modstanden i ledningen, når temperaturem øges med 50grader ?
-------------------------------------------
hvor meget bliver 5minutter og 10sekunder i sekunder, jeg mener at man skal sige 5*60*60, men så er jeg lidt i tvil med de 10, hvad skal jeg med dem?
-------------------------------------------
den næste er:
Færdiggør reaktionsskemaet
CuO + H2 ....
mit bud er CuO + H2 bliver til Cu +H2O
nu kommer mit egenligt problemt:
I forsøget anvendes der 0,62g Cu
Beregn hvor mange gram frit kobber, der dannes.
-------------------------------------------
Det var det hele håber nogen der gider og hjælpe mig, bare med noget af det
på forhånd tak
jeg sidder og bøvler lidt med nogle simple opgaver, som jeg håber i kan hjælper mig med
på forhånd tak.
den første opgave jeg skal have hjælp til er:
Huslejen for en lejlighed skal i forbindelse med en modernisering sættes op fra 2700kr til 4200kr. pr. måned. stigningen skal gennemføres ved at hæve huslejen hver måned gennem et år
Og nu kommer spørgsmålet:
Med hvor mange procent skal huslejen stige hver måned, hvis den skal være eksponentielt voksende i løbet af det pågældende år?
-------------------------------------------
den næste hedder:
jeg har regneforskrift der hedder y=o,015*x+4,075
Jeg har så fået et spørgsmål der lyder sådan:
Hvor meget øges modstanden i ledningen, når temperaturem øges med 50grader ?
-------------------------------------------
hvor meget bliver 5minutter og 10sekunder i sekunder, jeg mener at man skal sige 5*60*60, men så er jeg lidt i tvil med de 10, hvad skal jeg med dem?
-------------------------------------------
den næste er:
Færdiggør reaktionsskemaet
CuO + H2 ....
mit bud er CuO + H2 bliver til Cu +H2O
nu kommer mit egenligt problemt:
I forsøget anvendes der 0,62g Cu
Beregn hvor mange gram frit kobber, der dannes.
-------------------------------------------
Det var det hele håber nogen der gider og hjælpe mig, bare med noget af det
på forhånd tak
Svar #1
18. september 2004 af frodo (Slettet)
1)
K=4200
K(n)=2700
K=K(n)*(1+r)^n, n=12 mdr.
find r
2)Jeg forstår den ikke, er x temperaturforøgelsen,eller?
3)
1minut=60 sekunder
5 min =60*5 sekunder
de ti sekunder lægger du self til!!
4)
Giver heller ikke meget mening!
Kan du ikke skrive 2) og 4) som de står!!!
K=4200
K(n)=2700
K=K(n)*(1+r)^n, n=12 mdr.
find r
2)Jeg forstår den ikke, er x temperaturforøgelsen,eller?
3)
1minut=60 sekunder
5 min =60*5 sekunder
de ti sekunder lægger du self til!!
4)
Giver heller ikke meget mening!
Kan du ikke skrive 2) og 4) som de står!!!
Skriv et svar til: hjælp til noget matematik/kemi
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
