Matematik

Vækst

07. juni 2008 af Mjfannr1 (Slettet)
Jeg har et sidste spørgsmål:
Udled egenskaberne ved lineær, eksponentiel og potensvækst. Jeg har ingen anelse om hvordan dette skal gøres ..

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. juni 2008 af mathon

betænk modellerne
for

lineær vækst: f(x) = y = a*x+b

eksponentiel vækst: f(x) = y = b*a^x

potensiel vækst: f(x) = y = b*x^a

Svar #2
07. juni 2008 af Mjfannr1 (Slettet)

Endnu gang: Mange tak :D

Skriv et svar til: Vækst

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.