Matematik

matematik eksamens spørgsmål b-niveau

08. juni 2008 af kongkat11 (Slettet)
Har fået et spørgsmål til eksamen omkring Eksponentiel vækst. Det lyder

Forklar om den eksponentielle model

Det er kun en lille del af spørgsmålene, men den der forvirrer mig mest :D

Nogle som kan give et hint til hvordan jeg skal forklare modellen?

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. juni 2008 af Isomorphician

Fortæl om hvad konstanterne i forskriften fortæller om grafen.
Fordoblingskonstant. Halveringskonstant.

Brugbart svar (0)

Svar #2
08. juni 2008 af dnadan (Slettet)

Sammenlign med:
Kn=K0*(1+r)^n


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. juni 2008 af Isomorphician

#1
For at undgå forvirring:
Konstanter i forskriften = a og b
Halverings- og fordoblingskonstanter = T½ og T2

Skriv et svar til: matematik eksamens spørgsmål b-niveau

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.