Matematik

Eksponentielle udviklinger - værdimængden

09. juni 2008 af Aalborgpigen1 (Slettet)
Hvordan kan man bevise at Værdimængden for f ved eksponentielle udviklinger er alle positive tal?


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. juni 2008 af dnadan (Slettet)

overvej om et positivt reelt tal opløftet i et hvilket som helst reelt tal kan give noget negativt.

Svar #2
09. juni 2008 af Aalborgpigen1 (Slettet)

Nej det kan det ikke, men er det så beviset?

Brugbart svar (0)

Svar #3
09. juni 2008 af mathon

y = f(x) = b*a^x, a,b€R+
og
y>0 for alle x, da b*a^x = |b|*e^(xln(a)) og e^z>0

Skriv et svar til: Eksponentielle udviklinger - værdimængden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.