Matematik

Lidt glemt matematik!

11. juni 2008 af indigoen (Slettet)
Hej. Jeg har lige glemt lidt meget nemme småting, som jeg håber i kan svare mig på. Helst hurtigst muligt:

2 ligninger, hvor jeg ikke kan huske reglen:
(a+b)(a+b)=?
(2a-3b)(2a+3b)=?



Brugbart svar (0)

Svar #1
11. juni 2008 af DanielPetersen (Slettet)

Slettet

Svar #2
11. juni 2008 af indigoen (Slettet)

Fordi jeg ikke kan huske det? Det er længe siden jeg har haft om ligninger.

Brugbart svar (0)

Svar #3
11. juni 2008 af DanielPetersen (Slettet)

#2 Mon ikke, at der er en anden forklaring på det?

Brugbart svar (0)

Svar #4
11. juni 2008 af dnadan (Slettet)

Dét er reduceringsstykker.
Ta' et kig på dine kvadratsætninger, så vil du være godt på vej :-)

Svar #5
11. juni 2008 af indigoen (Slettet)

#Hvad skulle det være?

Svar #6
11. juni 2008 af indigoen (Slettet)

#3*

Brugbart svar (0)

Svar #7
11. juni 2008 af Da-ted (Slettet)

#6 hehe du vader ind i hans fælde..

Svar #8
11. juni 2008 af indigoen (Slettet)

#4 Tak. Jeg har kigget på dem, men forståt stadig ikke hvorfor det bliver løst sådan.

Brugbart svar (0)

Svar #9
11. juni 2008 af DanielPetersen (Slettet)

Slettet

Brugbart svar (0)

Svar #10
11. juni 2008 af Sherwood (Slettet)

(a+b)(a+b)
=
a*a+a*b+b*a+b*b=
=
a^2+2ab+b^2

Brugbart svar (0)

Svar #11
11. juni 2008 af DanielPetersen (Slettet)

Slettet

Brugbart svar (0)

Svar #12
11. juni 2008 af –Zeta– (Slettet)

I algebra haves kvadratsætningerne:



Dermed haves:

Brugbart svar (0)

Svar #13
11. juni 2008 af DanielPetersen (Slettet)

Slettet

Svar #14
11. juni 2008 af indigoen (Slettet)

#7 Er sku ligeglad. Han er bare en eller anden, som ikke kan forstå at man i 6. klasse ikke er lige så god til matematik som andre. Hvorfor overhovedet spørge om hvorfor jeg har GLEMT matematikken i stedet for at at komme med et simpelt svar eller en forklaring.

Brugbart svar (0)

Svar #15
11. juni 2008 af DanielPetersen (Slettet)

Slettet

Brugbart svar (0)

Svar #16
11. juni 2008 af DanielPetersen (Slettet)

løse det

Svar #17
11. juni 2008 af indigoen (Slettet)

Daniel, jeg er ikke 15, lavede bare en hurtig bruger med nogle tilfældige datoer.

Svar #18
11. juni 2008 af indigoen (Slettet)

Daniel, du er fandme sej. Bare jeg var som dig. Bare jeg var en lille irriterende bums, som tror han er klogere end alle andre. Du er i hvert fald ikke socialt særligt velfungerende lyder det til. Bare fordi Zeta svarer skal han/hun gøres nar af. HAHA

Brugbart svar (0)

Svar #19
11. juni 2008 af DanielPetersen (Slettet)

Slettet

Svar #20
11. juni 2008 af indigoen (Slettet)

#19 Jeg er en folskeskole elev, som havde glemt en enkelt ting, men ligger faktisk i toppen i min alder. Jeg er 13 år og det er i orden, at du ikke har respekt for min matematikviden, men du kan aldrig påstå, at jeg ikke vil nå længere i livet end dig, for du ved tydeigvis ikke hvad livet går ud på så. Desuden kan jeg sagtens blive lige så god som dig, hvis jeg har lyst.
Skal jeg som sjetteklasser måske løse universitetsopgaver eller hvad?
Du er efter min mening et meget mærkeligt og yderst naivt menneske hvis du mener dette.
Må jeg gætte på, at du har en form for autisme?

Forrige 1 2 Næste

Der er 39 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.