Matematik
opgave
25. september 2004 af
sul (Slettet)
Jeg vil gerne at I hjælper mig med den opgave.
Find en ligning for den rette linje, der danner vinklen 27grad med førsteaksen, og som går gennem punktet med koordinatsæt (2,5).
På forhånden tak.
Find en ligning for den rette linje, der danner vinklen 27grad med førsteaksen, og som går gennem punktet med koordinatsæt (2,5).
På forhånden tak.
Svar #1
25. september 2004 af Damon (Slettet)
a = tanv = tan27
y = ax+b <=>
b = y-ax <--sæt den funde a-værdi ind og punktet (x,y)
y = ax+b <=>
b = y-ax <--sæt den funde a-værdi ind og punktet (x,y)
Skriv et svar til: opgave
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
