Matematik
Fuldstændig løsning
25. marts 2003 af
SP anonym (Slettet)
Hvordan bestemmer jeg den fuldstændigeløsning til denne differentialligning?
y``=4y
y``=4y
Svar #1
25. marts 2003 af RE (Slettet)
differentialligningen er på formen
y''=k^2y
indsæt da i
y=c1e^(kx) + c2e^(-kx)
y''=k^2y
indsæt da i
y=c1e^(kx) + c2e^(-kx)
Skriv et svar til: Fuldstændig løsning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
