Tysk
gode sætninger/vendinger (-;
18. juni 2008 af
bloodyhell (Slettet)
Hej..
Kan I finde på gode vendinger/sætninger man kan bruge til FSA ?
Hvordan kan man fx. sige
Jeg vil gerne perspektivere teksten til...
Ich will gern die Text perspektiveren mit... ?
Kan I finde på gode vendinger/sætninger man kan bruge til FSA ?
Hvordan kan man fx. sige
Jeg vil gerne perspektivere teksten til...
Ich will gern die Text perspektiveren mit... ?
Svar #1
18. juni 2008 af Irene-89 (Slettet)
Jeg mener, at….. = Ich finde, dass
Jeg tror, at…. = Ich glaube schon, dass
Jeg er af den opfattelse, at… = Ich bin der Meinung, dass
Det bør siges, at… = es ist zu sagen, dass
Det falder mig ind, at… = Mir fällt ein dass
Det er en rigtig god ide = Das ist eine tolle Idee
Det er bare fint = Das ist klasse
Det er alle tiders = Das ist aber toll
Jeg er begejstret for dit forslag = Ich bin von dein Vorschalg begeistert
Jeg vil gerne = Ich möchte
Jeg ønsker mig et job = Ich wünsche mir einen Job
Det ville jeg synes var sjov = Das würde mir Spass machen
Det kan godt være at = Es mag sein, dass
Måske er det sådan, at = Vielleicht ist es so, dass
Nej det passer ikke = Nein, das stimmt nicht
Jeg er af en anden opfattelse = Da bin ich aber anderer Meinung
Er det dit alvor = Ist das dein Ernst?
Hvad skal det betyde? = Was soll das heissen?
Det må jeg protesterer imod = Ich muss hier widersprechen
Det er noget værre sludder = Das ist ja totaler Unsinn
Dat kan godt være = Kann sein
Jeg ved ikke rigtig = Ich weiss nicht recht
Jeg er ikke helt sikker = Da bin ich nicht ganz sicher
Jeg ved ikke rigtig = Na, ich weiss nicht
Der er jeg skeptisk = Da bin ich skeptisch
Det syntes jeg også = Das finde ich auch
Vi er helt enige = Wir sind uns ganz einig
Jeg synes, at du har ret = Ich finde, du hast recht
Jeg mener det samme som dig = Ich bin derselben Meinung wie dich
Genau, sicher, klar, eben, ach so, ehrlich, toll/prima/fantastisch
Hvad sagde du = Was hast du gesagt?
Kan du gentage det? = Kannst du dass nochmal wiederholen?
Sig det højere/tydligere = Etwas lauter/deutlicher, bitte!
Jeg vil gerne foreslå, at = Ich möchte den Vorschlag machen, dass
Jeg forestiller mig det sådan, at = Ich stelle es mir vor, dass
Jeg foreslår, at = Ich schlage vor, dass
Kunne man måske forestille sig, at = Könnte man sich vielleicht vorstellen, dass
Jeg tror, at…. = Ich glaube schon, dass
Jeg er af den opfattelse, at… = Ich bin der Meinung, dass
Det bør siges, at… = es ist zu sagen, dass
Det falder mig ind, at… = Mir fällt ein dass
Det er en rigtig god ide = Das ist eine tolle Idee
Det er bare fint = Das ist klasse
Det er alle tiders = Das ist aber toll
Jeg er begejstret for dit forslag = Ich bin von dein Vorschalg begeistert
Jeg vil gerne = Ich möchte
Jeg ønsker mig et job = Ich wünsche mir einen Job
Det ville jeg synes var sjov = Das würde mir Spass machen
Det kan godt være at = Es mag sein, dass
Måske er det sådan, at = Vielleicht ist es so, dass
Nej det passer ikke = Nein, das stimmt nicht
Jeg er af en anden opfattelse = Da bin ich aber anderer Meinung
Er det dit alvor = Ist das dein Ernst?
Hvad skal det betyde? = Was soll das heissen?
Det må jeg protesterer imod = Ich muss hier widersprechen
Det er noget værre sludder = Das ist ja totaler Unsinn
Dat kan godt være = Kann sein
Jeg ved ikke rigtig = Ich weiss nicht recht
Jeg er ikke helt sikker = Da bin ich nicht ganz sicher
Jeg ved ikke rigtig = Na, ich weiss nicht
Der er jeg skeptisk = Da bin ich skeptisch
Det syntes jeg også = Das finde ich auch
Vi er helt enige = Wir sind uns ganz einig
Jeg synes, at du har ret = Ich finde, du hast recht
Jeg mener det samme som dig = Ich bin derselben Meinung wie dich
Genau, sicher, klar, eben, ach so, ehrlich, toll/prima/fantastisch
Hvad sagde du = Was hast du gesagt?
Kan du gentage det? = Kannst du dass nochmal wiederholen?
Sig det højere/tydligere = Etwas lauter/deutlicher, bitte!
Jeg vil gerne foreslå, at = Ich möchte den Vorschlag machen, dass
Jeg forestiller mig det sådan, at = Ich stelle es mir vor, dass
Jeg foreslår, at = Ich schlage vor, dass
Kunne man måske forestille sig, at = Könnte man sich vielleicht vorstellen, dass
Svar #4
18. juni 2008 af danielruhmann (Slettet)
Jeg er ikke helt sikker = Da bin ich (MIR) nicht ganz sicher
Jeg mener det samme som dig = Ich bin derselben Meinung wie dich (DU)
Jeg mener det samme som dig = Ich bin derselben Meinung wie dich (DU)
Skriv et svar til: gode sætninger/vendinger (-;
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
