Matematik

bedste opstilling?

18. juni 2008 af Blondinen (Slettet)
hej alle ii;

jeq ville liqe høre om noqle er jer kunne qive et eksempel på hvordan jeres matematik opstillinqer ser ud? jeq har nemliq en opstillinq der liqner lort, oq det er ikke såé fedt at få 4 i opstillinq i fx blækreqninq, såé hvis i liqe kunne vise hvordan i opstiller jeres matematisk opqaver kunne det være super? håber det er til at forstå (:

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. juni 2008 af tal-pædagog (Slettet)

Mit råd: stil lighedstegn under hinanden.

Eks:

7*(2x+3)-(4x+5) = 14x+21-4x+5
________________= 14x-4x+5+21
________________= 10x+26

Svar #2
18. juni 2008 af Blondinen (Slettet)

.tusind tak for svaret, andre foreslaq til en lækker opstillinq er stadiq velkommen $:

Brugbart svar (0)

Svar #3
18. juni 2008 af Kysr (Slettet)

Jeg plejer at få at vide, at de aldrig har set en orden som min. Du skal dele den op:

Først lidt tekst for hver opgave og kolon:
2 * 2 = 4 kroner.

Altså, tekst for oven for hver opgave, så din udregning lige under og dit svar i højre side. Lighedstegn under hinanden. Og gerne navn øverst venstre samt klasse øverst højre og side x af y nederst højre. Det giver sgu top. :D

Brugbart svar (0)

Svar #4
18. juni 2008 af Kysr (Slettet)

* Lighedstegnet samt svaret skal skubbes helt hen til højre side.

Skriv et svar til: bedste opstilling?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.