Matematik
Amerikans højde til dansk
24. juni 2008 af
0fficepark (Slettet)
Hej,
jeg har lidt svært ved, at finde en side hvor jeg kan konvertere højden: 5"2 til dansk højde i centimeter?
Jeg ved, at 5 foot alene = 152,4 (kilde:http://www.convertunits.com/from/feet/to/cm) men hvad står de 2 for?
jeg har lidt svært ved, at finde en side hvor jeg kan konvertere højden: 5"2 til dansk højde i centimeter?
Jeg ved, at 5 foot alene = 152,4 (kilde:http://www.convertunits.com/from/feet/to/cm) men hvad står de 2 for?
Svar #1
24. juni 2008 af Peden (Slettet)
De to står for to inches, eller tommer.
Du kan skrive "five foot two inches in centimeters" i google og så søge, så oversætter den for dig.
Du kan skrive "five foot two inches in centimeters" i google og så søge, så oversætter den for dig.
Svar #3
24. juni 2008 af 0fficepark (Slettet)
et meget godt råd! Fandt lige denne super gode side: http://www.teaching-english-in-japan.net/conversion/feet_inches
Svar #4
24. juni 2008 af Isomorphician
1 foot = 12 inches
1 inch = 2,54 cm
5'2" = 5*12" + 2" = 62"
62" = 62*2,54 cm = 157,48 cm
1 inch = 2,54 cm
5'2" = 5*12" + 2" = 62"
62" = 62*2,54 cm = 157,48 cm
Skriv et svar til: Amerikans højde til dansk
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
