Matematik
Lidt hjælpe til den eksakte værdi
28. september 2004 af
hrskitzo (Slettet)
Hej, jeg har fået følgende opgave som jeg har lidt problemer med:
Bestem den eksakte værdi af hver af løsningerne til:
(logx)^2 + 3 * logx - 4 = 0
Nogle som kan hjælpe, haster lidt!
På forhånd tak
Bestem den eksakte værdi af hver af løsningerne til:
(logx)^2 + 3 * logx - 4 = 0
Nogle som kan hjælpe, haster lidt!
På forhånd tak
Svar #1
28. september 2004 af -1^(1/2) (Slettet)
Det er en skjult andengradsligning
hvor du kan skrive logx = t osv.
hvor du kan skrive logx = t osv.
Svar #3
28. september 2004 af Lurch (Slettet)
t=log(x)
(logx)^2 + 3 * logx - 4 = 0 =>
t^2 + 3*t - 4 = 0
løs for t, og indsæt derefter log(x) for t
(logx)^2 + 3 * logx - 4 = 0 =>
t^2 + 3*t - 4 = 0
løs for t, og indsæt derefter log(x) for t
Skriv et svar til: Lidt hjælpe til den eksakte værdi
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
