Generelt

Hjælp til at klage

07. august 2008 af Mille21 (Slettet)

Hej alle

Min klasse har været i en situation hvor vi har måttet klage over en lærer vi havde sidste år. Det gjorde vi inden sommerferien således at vi undgik at få hende dette år. Vi var 13 ud af 16 elever , der bliver undervist af denne lærer som underskrev klagen. Jeg gik ud fra at når man var så mange elever der ikke ønskede at blive undervist af denne lærer at kontoret på skolen ville give os en anden lærer, men i år skal vi have den samme lærer, og så ville jeg høre om det var muligt at klage andetsteds, eller hvad man såå gør, hvis man bestemt ikke ønsker denne lærer.

Mvh

Mille


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. august 2008 af piper (Slettet)

Halløjsa.

Inden I hidkalder de lokale medier eller lejer en tank, så anstreng jer for at få løst det problemet på en diplomatisk måde.

Nu ved jeg ikke hvor voldsom jeres situation er, men har I prøvet at konfrontere jeres lærer omkring problemet? Brug evt. en pause eller bed jeres lærer om at sætte noget af undervisningen af til at få snakket det igennem. Det er et rimeligt krav. Når I konfronterer lærer eller ledelse så trop op gerne som gruppe, da det appellerer stærkere til samvittigheden.


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. august 2008 af Jerslev

#0: Gik I til rektor med klagen eller blot til kontordamerne?

- - -

mvh

Jerslev


Svar #3
12. august 2008 af Mille21 (Slettet)

Vi undersøgte hvor mange i vores klasse der ønskede at få en anden lærer, hvorefter vi udvalgte to repræsentanter som skulle gå op med et underskrevet brev til rektor, som blev overdraget til ham personligt, og repræsentanterne snakkede også med rektor om læreren for at understrege, at vi mente det meget seriøst.

Jeg ville bare høre om, man kan gå til andre for at blive hørt, fordi jeg tror ikke at vores klasse kan have denne lærer endnu et år pga. den dårlige behandling som er blevet givet os af netop denne lærer.

Mille


Skriv et svar til: Hjælp til at klage

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.