Matematik
multivariabel lagrange funktion
02. oktober 2004 af
Cas_sen (Slettet)
Nogle der har mulighed for bistå i løsningen af en sådan funktion?
Svar #3
02. oktober 2004 af madsbs (Slettet)
Hvilken opgave er det? Har endnu ikke selv løst nogle funktioner vha. Lagrange, men har dig forstået teorien bag.
Du kan evt. skrive, når jeg kommer på messenger senere.
Du kan evt. skrive, når jeg kommer på messenger senere.
Svar #7
02. oktober 2004 af Lurch (Slettet)
jo jo, kom da! :D
Jeg er lige gået i gang med funktioner af flere variable, så jeg er ganske nteresseret
Jeg er lige gået i gang med funktioner af flere variable, så jeg er ganske nteresseret
Svar #8
02. oktober 2004 af Cas_sen (Slettet)
Det går ud på at jeg ved at vi har 2 produkter
lad os kalde dem x og y for at være opfindsomme.
Prisen og afsætningen kendes ikke for vare x , prisen på vare kendes til at være 1, og vores budget er 100
dvs PX*AX+PY*AY=100 , hvor A=afsætning & P=pris
Vi kendes desuden en nyttefuntion, der lyder:
U=10AX-0,5AX^2+AY
Vi skal altså maximere nyttefunktionen inden for budgetbegræsningen, og forklare hvorfor QX
spændende ik :-)
lad os kalde dem x og y for at være opfindsomme.
Prisen og afsætningen kendes ikke for vare x , prisen på vare kendes til at være 1, og vores budget er 100
dvs PX*AX+PY*AY=100 , hvor A=afsætning & P=pris
Vi kendes desuden en nyttefuntion, der lyder:
U=10AX-0,5AX^2+AY
Vi skal altså maximere nyttefunktionen inden for budgetbegræsningen, og forklare hvorfor QX
spændende ik :-)
Skriv et svar til: multivariabel lagrange funktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
