Matematik

Cos, Sin, Tan

25. august 2008 af Dvj (Slettet)

Hej.

Når jeg ved at trekant ABC (som er vilkårlig) B = 42(grader), c = 7 og a = 5.

Hvilke formler skal jeg bruge for at finde siden b og vinkel A og C?

- På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. august 2008 af ibibib (Slettet)

Start med cosinusrelationen


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. august 2008 af Daniel TA (Slettet)

Du kan bruge sinus- og cosinusrelationen. Endvidere ville det være nemt at finde den tredje vinkel ved, at du ved at vinkelsummen i en trekant er 180o


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. august 2008 af mathon

se
http://peecee.dk/upload/view/128559


Skriv et svar til: Cos, Sin, Tan

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.