Matematik

Løs Ligning . What the ?!

28. august 2008 af ssccaarrlleett (Slettet)

Hej

Jeg sidder med en matematikopgave, som jeg ikke kan få til at gå op! Kan finde ud af alle de andre ligninger, men denne gider bare ikke gå op!?

1 – (8 – q) = 4q + 3 (3q – 6)

Så, hjæææælp - vil i ikke nok ? gerne med forklaring


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. august 2008 af mathon

1)  en minusparentes hæves ved, at fortegn og regnetegn skiftes (+ <--> -)

2)  a(b-c) = a*b - a*c

en flerleddet størrelse ganges med et tal ved at gange hvert led med tallet


Svar #2
28. august 2008 af ssccaarrlleett (Slettet)

Tak for svar, men det ved jeg godt, og det har jeg prøvet.. men ligningen gider som før skrevet ikke gå op?


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. august 2008 af mathon

1 – (8 – q) = 4q + 3 (3q – 6)

1-8+q = 4q + (9q-18)

1 - 8 + q = 4q + 9q-18..................


Svar #4
28. august 2008 af ssccaarrlleett (Slettet)

Dér var dén XD tak


Skriv et svar til: Løs Ligning . What the ?!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.