Matematik

funktioner- har jeg lavet opgaven rigtig?

29. august 2008 af caj (Slettet)

Hej :)
Jeg har to opgave, som jeg gerne vil vide, om jeg har lavet rigtig.
 

1.
Find dm (definitionmængden) og vm (værdimængden) af f(x) = kvadratrod x-3

Dm = alle reelle Tal over eller = 3
 

Hvilket af tallene -2,-1,0,1,2 tilhører til værdmængden?
2,1,0
 

Vm= >0
2. find dm for hver af de to funktioner:
a) F(x) = 2x+x^2
 

Dm = R (alle tal)
 

b) 2x-x^2+7
 

dm= R (alle tal)
 

på forhånd tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. august 2008 af dnadan (Slettet)

Det ser fint ud.


Skriv et svar til: funktioner- har jeg lavet opgaven rigtig?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.