Matematik

har brug for hjælp

31. august 2008 af Callo17 (Slettet)

Hej allesammen.

Jeg har matematik opgave, der skal man finde h i ligningen.

T = b * h / 2

håber de klogere hovede kan finde ud af. :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. august 2008 af ibibib (Slettet)

Isolere h?

2T = b·h

2T/b = h


Svar #2
31. august 2008 af Callo17 (Slettet)

ja, den sidste kan du også finde ud af ?

P = C / 1 + C * Q ?

Isolere C!


Skriv et svar til: har brug for hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.