Kemi

Nogle som kan forklare mig??

01. september 2008 af Skat1 (Slettet)

Beregn volumet af 30g argon og 30g dihydrogen vec 20grader og 101 kPa;

Nogle som kan forklare mig hvordan man finder frem til det her.. En som hjalp mig, fandt frem til dette resultat men hvordan??

V = (1 mol)*8,31451 Pa*m3/(mol*K))*(273+20)K / (101*103 Pa) = 0,02412 m3 = 24,12 L


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. september 2008 af juventuz (Slettet)

p*V=n*R*t ringer det en klokke?


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. september 2008 af mathon

se tilføjelsen
i
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=566233#567161


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. september 2008 af mathon

V = (1 mol)*8,31451 Pa*m3/(mol*K))*(273+20)K / (101*103 Pa) = 0,02412 m3 = 24,12 L


Skriv et svar til: Nogle som kan forklare mig??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.