Matematik
Opgaver
04. oktober 2004 af
anwaize (Slettet)
Er der en som vil lave disse to opgaver med udregniner??
Opgave 1:
(I) 8/x - 6/y - 12 = 0
(II) 6/x - 8/y - 2 = 0
/ = Brøk
Opgave 2:
(I) x - 100 - y - z
(II) y = 0,7x - 4
(III) z = 4 + 0,3x
Opgave 1:
(I) 8/x - 6/y - 12 = 0
(II) 6/x - 8/y - 2 = 0
/ = Brøk
Opgave 2:
(I) x - 100 - y - z
(II) y = 0,7x - 4
(III) z = 4 + 0,3x
Svar #1
04. oktober 2004 af michael.padowan.dk (Slettet)
Du isolerer x i I og indsætter udtrykket på x's plads i y. Du kan på den måde finde værdien af y og indsætte den i I og finde værdien for x.
Samme fremgangsmåde i opgave 2.
Samme fremgangsmåde i opgave 2.
Skriv et svar til: Opgaver
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
