Matematik

Ligninger og befolkningsudregning

08. september 2008 af Malden (Slettet)

Hej derude..

Nogen der lige kan hjælpe med følgende?

Udviklingen i verdens befolkningsta fra 1950 - 1998l kan med tilnæmrlse beskrives således:

11, 5 (brøkstreg) 1 + 3,6 * 0,9726¨t. T er antal år efter 1950

A: Bestem verdens befolkningstal i 1950

B: Hvad er verdens befolknings tal i 1985?

Jeg kan simpelthen ikke finde nogen metode, som kan give de korrekte facits, som skulle være henhopldsvis 2,50 mia  og 4,75 mia.

Løs ligningen:

2x + 5 = 8 + 2 (x-4) - 3 i anden  - x

Løs ligningen:

2 (3 - 4x) = 8x + 6

løs ligningen:

x - 7 (1.34 + 0,32x) = 0,01x

-0,391 + 23,94 = - 3,2(0,43x - 2,3)

Er følgende udsagn forkert eller falsk?

( x + 3)^3 - 4 (brøkstreg)  3 = x3^3 - 3x2 - 5 * (-x) - 1


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. september 2008 af Daniel TA (Slettet)

A Indsæt T=0

B Indsæt T=35

Til dine ligninger skal du bare gå i gang med at reducere :)


Svar #2
09. september 2008 af Malden (Slettet)

Hej Daniel.

Kan stadig få det til at passe, så må gøre et eller andet forkert. Kab ikke finde ud af at reducere dem.


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. september 2008 af Daniel TA (Slettet)

Jo, men jeg magter ikke mere nu. Måske imorgen. Jeg smutter nemlig i seng nu


Svar #4
09. september 2008 af Malden (Slettet)

ikke få det til at passe* skulle der self stå.


Svar #5
09. september 2008 af Malden (Slettet)

Ok. ses måske :)


Skriv et svar til: Ligninger og befolkningsudregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.