Matematik

tiden

14. september 2008 af hej. (Slettet)

hej allle sammen vil i være søde og hjælpe mig med den her opgave : Engang i november var natten 5½ time længere end dagen. hvor lang var natten så??


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. september 2008 af Isomorphician

I: n = d + 5,5

II: 24 = n + d

.........

I indsættes i II:

24 = d + 5,5 + d

18,5 = 2d

9,25 = d

d indsættes i I:

n = 9,25 + 5,5

n = 14,75


Skriv et svar til: tiden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.