Matematik

Isoler t1 af ligningen er helt lost her

16. september 2008 af Niclas90 (Slettet)

Isoler T1 af ligningen (η er det græske bogstav lille eta)

η =1-T2/T1

Er helt lost i den her, nogen som kan give mig en headstart ? :)

På forhånd tak for hjælpen !

-Niclas


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. september 2008 af M;e (Slettet)

n = 1-T2/T1 <=>

T1*n = 1-T2  <=>

T1 = (1-T2)/n


Skriv et svar til: Isoler t1 af ligningen er helt lost her

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.