Matematik

Hjælp til? :s

17. september 2008 af Randii (Slettet)

Hej,

jeg kan ikke forstå hvad dette helt går ud på.

ved godt at jeg skal forkorte-men spørgsmålet er hvordan!?

her er opgaven: 2.a^6*a*a^2


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. september 2008 af Isomorphician

an*am = an+m


Svar #2
17. september 2008 af Randii (Slettet)

det forsår jeg altså ikke- hvor kommer n og m fra??


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. september 2008 af janko (Slettet)

#2

blot en regl!


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. september 2008 af janko (Slettet)

an*am = an+m

a6*a*a2     =     a6*a3     =     se på reglen og skriv resultatet


Svar #5
17. september 2008 af Randii (Slettet)


altså er resultatet = a^6*a^3 ?


Brugbart svar (0)

Svar #6
17. september 2008 af janko (Slettet)

#5

nej!

brug reglen

forestil dig at a^6 = a^n og a^3 = a^m


Svar #7
17. september 2008 af Randii (Slettet)

nåår, så svaret er a^9?


Brugbart svar (0)

Svar #8
17. september 2008 af janko (Slettet)

netop!


Svar #9
17. september 2008 af Randii (Slettet)

ok tak


Skriv et svar til: Hjælp til? :s

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.