Matematik

Løs ligning, har virkelig brug for hjælp

18. september 2008 af aware (Slettet)

Hvordan løser jeg ligningen ?

8x-5 = 3x + 7


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. september 2008 af juventuz (Slettet)

Saml x på den ene side og tallene på den anden.

8x-5 = 3x + 7

8x-3x=7+5 osv.

end med x=....


Svar #2
18. september 2008 af aware (Slettet)

tusind tak. you saved my day. eller min aflevering (:


Skriv et svar til: Løs ligning, har virkelig brug for hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.