Matematik

hjælp det haster :p

18. september 2008 af A-K-M (Slettet)

1)   (x-3)²-3(x-5)(x+5)=4(x+1)-2(x+1)²-2

2)   (x+1)2-2(x+3=(x-3)(x+2)+2(x-5)

3)   (x-3)2+4(x+1)=(x-1)(x+4)+2

4)   (x+2)2-3(x+4)=(x+3)(x-5)-2

5)   (x+3)2-2(x+5)=(x+1)(x+2)-5

6)   2(x-1)2-3(x-2)(x+2)=3(x+3)-(x-2)2


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. september 2008 af juventuz (Slettet)

Hvad har du selv forsøgt dig med?


Svar #2
18. september 2008 af A-K-M (Slettet)

Har forsøgt at forkorte dem på forskellige måder, ¨men af en eller anden grund vil det bare ikke gå op... Er lidt lost lige nu...


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. september 2008 af juventuz (Slettet)

Prøv at skrive, hvad du er kommet frem til med mellemregninger. Så kigger jeg det igennem...


Svar #4
18. september 2008 af A-K-M (Slettet)

Super, 2sec


Skriv et svar til: hjælp det haster :p

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.