Matematik

Hjælp til funktion

20. september 2008 af kim19 (Slettet)

f(x) = e^x - ex +2

Benyt differentialregning til at finde koordinaternes eksakte værdier.

Skal jeg her sætte e^x - ex +2 = 0 og så isolere x eller hvordan løser jeg denne opgave ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. september 2008 af mathon

...hvilke koordinater er der tale om?


Svar #2
20. september 2008 af kim19 (Slettet)

Der står jeg først skal tegne grafen på cas og bestemme koordinaterne til det globale minimum, kan alt dette ikke gøres på lommeregneren ?


Brugbart svar (1)

Svar #3
20. september 2008 af mathon

jo

Define f(x) = e^(x)-e^(1)*x+2

solve(d(f(x),x)=0,x)


Svar #4
20. september 2008 af kim19 (Slettet)

Jeg har en TI-89 jeg er virkelig dårlig til at bruge den, kunne du skrive helt præcis hvad jeg skal trykke på, så kan jeg lærer det. Det ville være rigtig dejligt.


Skriv et svar til: Hjælp til funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.