Fysik

vandets varmefylde

20. september 2008 af richgirl (Slettet)

hej.

jeg er igang med at skrive en fysik rapport, og der er noget jeg lig vil være sikker på, før jeg går videre.

jeg prøver at lave en "formel" for vandets varmefylde, som jeg så kan sammenligne med den "rigtige" bagefter.

jeg har antager at det energi der går ind er det samme som kommer ud:

Eelektrisk=        P*t

Etermisk=         m*c*(T2-T1)

P*t=m*c*(T2-T1)

c=(P*t)/(m*(T2-T1))

er det rigtigt eller er jeg helt galt på den.?

på forhånd tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
20. september 2008 af Jerslev

#0: Det er rigtigt nok.

- - -

mvh

Jerslev


Svar #2
20. september 2008 af richgirl (Slettet)

hehe... takker;)


Skriv et svar til: vandets varmefylde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.