Matematik

Sammensat Funktion

21. september 2008 af UrbanDon (Slettet)

Differentier:

g (x) = √(x^4- x^2 )

h (x) = 1/√x

k (x) = (3x - 5 )^6 * (x+1)


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. september 2008 af DON CARLOS (Slettet)

Benyt regnereglerne for differentiation, som står i din matematikbog.


Skriv et svar til: Sammensat Funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.