Matematik
Ligning!
06. oktober 2004 af
klavs123 (Slettet)
Ligning!
-4*(x+2)^2=3-(2x-3)^2
Jeg får det til:
-4x^2-16-16x=3-4x^2+9+12x
28x=-28
x=-1
Er det rigtigt ?
-4*(x+2)^2=3-(2x-3)^2
Jeg får det til:
-4x^2-16-16x=3-4x^2+9+12x
28x=-28
x=-1
Er det rigtigt ?
Svar #2
06. oktober 2004 af klavs123 (Slettet)
Der får jeg : -4
Og det gør jeg også i den anden.
Så det må være rigtigt?
Og det gør jeg også i den anden.
Så det må være rigtigt?
Skriv et svar til: Ligning!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
