Matematik

matematik

23. september 2008 af taraskov (Slettet)

 Kan I lige hjælpe med disse to opgave, tak.

1.  0,55 hvor meget er det i procent?

2.   4  x 5 (-2) =


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. september 2008 af juventuz (Slettet)

0.55=55 %

gang ind i parantesen


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. september 2008 af mathon

0,55 = 55%

20*(-2) = -40


Skriv et svar til: matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.