Matematik

Isolér formlen p = m/V

23. september 2008 af Gylledrengen (Slettet)

Isolér formlen p = m/V så m og V kan findes.


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. september 2008 af bob7003 (Slettet)

V = m/p


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. september 2008 af bob7003 (Slettet)

m = p*V

Glemte den m...


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. september 2011 af thenyouretoastmate (Slettet)

Er der nogen, der kan hele regnestykket for hvordan p=m/V kan blive til V=p/m og m = p*V ? 


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

#3

Hele regnestykket?? Man ganger med V, hvorved m er isoleret, og så dividerer man med p, hvorved V er isoleret. Der gælder dog ikke V = p/m, som du påstår , men V = m/p .


Skriv et svar til: Isolér formlen p = m/V

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.