Fysik

s - s^1 hjælp

24. september 2008 af Miasss (Slettet)

Hej allesammen

k = ln2/79,98 s = 8,667 · 10-3 s-1

Kan det passe min henfaldskonstant passe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. september 2008 af Daniel TA (Slettet)

Er det enheden du spørger efter?


Svar #2
24. september 2008 af Miasss (Slettet)

ja :D i det hele taget spørger jeg om resultaten passe, altså den måde jeg har lavet det om fra s til s-1?


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. september 2008 af janko (Slettet)

1/s = s-1


Svar #4
24. september 2008 af Miasss (Slettet)

k = ln2/79,98 s = 8,667 · 10-3 s-s men passer det her ?


Brugbart svar (0)

Svar #5
24. september 2008 af janko (Slettet)

ja,, det passer...

ikke s-s

 men s-1 er den korrekte enhed


Brugbart svar (0)

Svar #6
24. september 2008 af janko (Slettet)

jeg antager at dit resultat er

8,667 * 10-3 s-1


Brugbart svar (0)

Svar #7
25. september 2008 af DON CARLOS (Slettet)

Hvad er det for et stof? - Hvis du ved det, kan du jo finde henfaldskonstanten på nettet, og sammenligne dem.


Skriv et svar til: s - s^1 hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.