Matematik

HjæLPp

25. september 2008 af LineHejhej (Slettet)

Nogle der vil rette?

Der er givet to funktioner: f lineær med hældingskoefficient a = -3 og punkterne (x, y) = (0, 16) ligger på grafen for f. g er eksponentielt aftagende med forskriften g(x) = 20 · 0,5x.

Bestem en forskrift for f
 

svar = f(x)=-3x+16

Hvilken af funktionerne har den største funktionsværdi i x = 5.

f(x) = 1

g(x) = 0,625

Liniære er størst


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. september 2008 af Isomorphician

Korrekt.


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. september 2008 af DON CARLOS (Slettet)

Måske skulle du skrive:

f(5)=1

g(5)=0,625

Det andet giver ingen mening, men mindre det er en konstant funktion, som har dm(f)=R og vm(f)=1 V 0,625.


Skriv et svar til: HjæLPp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.