Matematik

2. gradsligning

25. september 2008 af richgirl (Slettet)

hej.

jeg ville bare lig spørge om hvorfor jeg får min diskriminent til at være -26, når det skal give 9.

x^2-7x+10=0

d=b^2-4ac

14-4*1*10=

og det får jeg til at være -26

da 4*1*10 giver minus 40 og -7^2 giver 14

14-40= 26


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. september 2008 af peter lind

b^2 =7^2=49


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. september 2008 af mathon

fordi du regner (-7)2 = 7*2 = 14


Svar #3
25. september 2008 af richgirl (Slettet)

hehe... ups:x 

takker


Skriv et svar til: 2. gradsligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.