Matematik

potenser og rødder

27. september 2008 af seriøs (Slettet)

125 2/3 = 3rod 125^2 = 3rod (5^3)^2 = 3rod 5^6 = 5 6/5 = 6,2

På lommeren giver det 25 ?

på forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. september 2008 af mathon

1252/3 = 3√((53)2) = 3√((52)3) = 52 = 25


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. september 2008 af mathon

(am)p = amp = apm = (ap)m


Skriv et svar til: potenser og rødder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.