Matematik

isloere x

29. september 2008 af musti4300 (Slettet)

isolere

Kvadratrod af x+y/v =e

og

1/E=1/e1+1e2


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. september 2008 af dnadan (Slettet)

1. Hvad skal du isolere?

2. Hvad står der helt præcist i nummer 1?

3. Kom med dine egne overvejelser, ellers er det svært at guide dig ordentligt igennem opgaven.


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. september 2008 af janko (Slettet)


I den første antager jeg, at man isolerer x...

men hvad står der?

1) (x+y)/v  = e

2) x+(y/v) = e

og ligeledes med den anden... Husk lige at sætte parenteser og med dit eget udkast til et muligt svar!


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. september 2008 af Ex Gratia (Slettet)

#0.

1/E = 1/e1+1/e2 = (e2 / e1e2) + (e1 / e1e2) = (e1 + e2)/(e1e2) ⇔ E = (e1e2)/(e1 + e2)

#1.

Du sad sørme på sidste række af den nederste fløj til forelæsningen i dag - og så klog ud.


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. oktober 2008 af dnadan (Slettet)

#3 Jeg sidder aldrig på bagerste række, nok nærmere omkring 5-10 række :-)

Hvilken forelæsning drejede det sig så om? :-)


Brugbart svar (0)

Svar #5
02. oktober 2008 af Ex Gratia (Slettet)

#4.

Den i mandags. Forelæsningen handlede om første ordens differentialligninger (seperable og lineære).


Brugbart svar (0)

Svar #6
03. oktober 2008 af dnadan (Slettet)

#5

Det emne er nu også ganske interessant :-) - Andrew gør det nu også godt, må man sige :-)


Skriv et svar til: isloere x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.