Matematik

ligning

30. september 2008 af helle91 (Slettet)

hej :)

jeg har lidt problemer med denne ligning: (2x-7)(x+3)=0

(2x-7)(x+3)

2x2+6x-7x-21=0

2x2-x-21=0

2x2-x=21

men så kan jeg ikke komme videre, hvad gør jeg med de 2x2

please hjælp mig :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. september 2008 af mathon

(2x - 7)(x + 3)=0

2(x - 3,5)(x + 3) = 0

brug nul-reglen........


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. september 2008 af janko (Slettet)

... hvor

2(x-3,5) = 0 v (x+3) = 0

løs nu x


Svar #3
30. september 2008 af helle91 (Slettet)

nårrh ja for pokker.. :D.

mange tak.


Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.