Matematik

Haster, Løs ligningen osv...

30. september 2008 af 01-Nadia (Slettet)

Opgave 1.

5x - 6 / 3 = x + 14

Opgave 2.

Omskriv til kvadratet på en toleddet størrelse: 1 - 10x + 25x^2

Ogave 3.

En kasse med kvadratisk bund skal have et rumfang på 2 m^3. Opskriv variabelsammenhængen mellem siden i kassen og bunden og kassens højde.

Opgave 6.

Hvis der i en klasse var 3 gange så mange elever og 20 til, ville der være 5 gange så meget som der er nu. Hvor mange elever er der ?

Med udregning.. :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. september 2008 af janko (Slettet)

hvad klokken vil du have det hele sendt med udtømmende besvarelse?... mærker du også ironien :)

Prøv nu selv at komme med et svar til dine opgaver og du skal nok få hjælp :d  


Brugbart svar (1)

Svar #2
30. september 2008 af janko (Slettet)

1)  (5x - 6) / 3 = x + 14

gang med 3 på begge siger af lighedstegner

5x - 6 = 3x + 42

løs nu x


Brugbart svar (1)

Svar #3
30. september 2008 af janko (Slettet)

2)  benyt (a-b)2 = (a-b)(a-b) = a2 - 2ab + b2


Brugbart svar (1)

Svar #4
30. september 2008 af janko (Slettet)

6) opstil en lingning


Svar #5
30. september 2008 af 01-Nadia (Slettet)

Okaay :D


Svar #6
30. september 2008 af 01-Nadia (Slettet)

Når du siger at man ska gange på begge sidder. Hvorfor gør du det så kun på den ene side ? #2


Brugbart svar (0)

Svar #7
30. september 2008 af janko (Slettet)

#6

det har jeg gjort..

jeg har ganget med 3 på venstre for at "fjerne dividere med 3"...


Brugbart svar (1)

Svar #8
30. september 2008 af janko (Slettet)

1) (5x - 6) / 3 = x + 14

gang med 3 på begge siger af lighedstegner

3 * (5x - 6) / 3 = 3 * (x + 14)

Der der står gange med 3 og dividere med 3, vil 3 helt forsvinde på venstre side..


Svar #9
30. september 2008 af 01-Nadia (Slettet)

Når okay.. :D


Svar #10
30. september 2008 af 01-Nadia (Slettet)

Hva er det lig opgave 2 betyder? Forstår den seimpel hen ikke .. :(


Brugbart svar (1)

Svar #11
30. september 2008 af janko (Slettet)

..... 2) (1-5x)2


Svar #12
30. september 2008 af 01-Nadia (Slettet)

I Opgave 6 der skal lave en ligning ik?
Kan det her være ligningen 20 + = 3x + 5 ?


Svar #13
30. september 2008 af 01-Nadia (Slettet)

? #11 ... Hvad er det ?


Skriv et svar til: Haster, Løs ligningen osv...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.