Matematik
Bestemt integral
07. oktober 2004 af
clueless (Slettet)
Den ser sådan her ud:
x * kvadratroden(x-3)
grænserne: a = 0 b = 3
Kan ikke få den løst, men skal der bruges både partiel og subst.?
Facit skulle gerne være 4,1569482
x * kvadratroden(x-3)
grænserne: a = 0 b = 3
Kan ikke få den løst, men skal der bruges både partiel og subst.?
Facit skulle gerne være 4,1569482
Svar #1
07. oktober 2004 af frodo (Slettet)
ja, du benytter partiel, hvor du sætter x=g(x). For at finde en stamfunktion til sqrt(x-3) bør du i princippet substituere, men det er i princippet da den indre funktion integreret giver en. Du kan altså integrere direkte og sætte x-3 ind!
Svar #2
07. oktober 2004 af clueless (Slettet)
tak for tippet, det hjalp mig i gang.
Altid rart med nogen der vil hjælpe
Altid rart med nogen der vil hjælpe
Skriv et svar til: Bestemt integral
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
