Matematik

Faktorisér 2. gradspolynom??

01. oktober 2008 af 1g (Slettet)

f(x)=x^2 - x -2

rødderne er: 2 og -1

Hvad menes der så, når der står "faktorisér 2. gradspolynomiet" i opgaven??

Hvad skal jeg gøre?


Brugbart svar (6)

Svar #1
01. oktober 2008 af JacobJensen (Slettet)

forsvind nu


Brugbart svar (1)

Svar #2
01. oktober 2008 af janko (Slettet)

For andengradpolynomier gælder, at dens funktion skrives  på formen f(x) = ax^2+bx+c.

Denne funktionstype har rødderne r1 og r2.

Man kan således omskrives f(x) til

 f(x)=a(x-r1)(x-r2).

Funktionen f(x) er  således faktoriseret.


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. oktober 2008 af JacobJensen (Slettet)

#2 Hvorfor Janko? Hvorfor>?


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. oktober 2008 af janko (Slettet)

# hmm,,, hvorfor hvad ?


Brugbart svar (0)

Svar #5
01. oktober 2008 af JacobJensen (Slettet)

Hvorfor #2


Brugbart svar (0)

Svar #6
01. oktober 2008 af janko (Slettet)

så knægten kan komme videre med opgaven...

hvorfor hvorfor ? :D


Brugbart svar (0)

Svar #7
01. oktober 2008 af JacobJensen (Slettet)

ja hvorfor hvorfor :)


Brugbart svar (0)

Svar #8
01. oktober 2008 af janko (Slettet)

bandit :)


Skriv et svar til: Faktorisér 2. gradspolynom??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.