Matematik

Tid til hjælpe med matematik aflevering nu ?

02. oktober 2008 af 01-Nadia (Slettet)

Søger en som har tid til at hjælpe med en matematik aflevering til imorgen ? :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. oktober 2008 af janko (Slettet)

sæt din opgave her med dit svar... i så fald et muligt svar :)


Svar #2
02. oktober 2008 af 01-Nadia (Slettet)

okaay..

Opagve 1 : omskriv til kvadratet på en toleddet størrelse 1 - 10x + 25x^2

Denne her opgave forstår jeg ikke engang.. er helt blank..

Opgave 2: En kasse med kvadratisk bund skal have et rumfang på 2m^3. opskriv variablesammenhængen mellem siden i kassen bunden og kassen højde!

Variabler: Længde, højde og bredde.

L * H * B = 2m^3

Opgave 3: Givet den linære sammenhæng y=0.8x-3. Hvad er hældningskoefficienten og skæringspunktet med y-aksen?

0.8 = Hældningskofficienten

-3 = Skæringspunktet.

Opgave 4: Hvad er ?

(1)  3^√125 ?

(2) 3^√5a^2 * 3^√25a ?

(3) 4^√a * 3^√a^2 / 6^√a^5 ?

Ved ikke hvordan jeg skal regne det ud..

Opgave 5: Hvis der i en klasse var 3 gange så mange elever og 20 til, ville der være 5 gange så mange som der er nu. Hvor mange elever er der?

3x + 20 = 5x <=> 3x + 20 -3x = 5x - 2x <=> 20 = 2x <=> x = 10

Opgave 6: Løs ligningen med hensyn til x.

x - a / a - b  -  x + a / a + b = 2ax / a^2 - b^2

x = 2b^2 - (a + b) ^2 / 2(a-b)  Har fået den til at være det her..

Opgave 7: Løs ligningensystemet mht. x og y .

4x - 6y = -1
14x + 9y = 4

x=0,125
y= 0,5

Opgave 8: Hvilke talintervaller fra de reelle tal R gør følgende uligheder sande.

(1) x > 1 ?

(2) | x -1 | > 2 ?

???????????

Opgave 9: I et eksperiment måles sammenhørende værdier af fjederkraften F og den længde x, som fjerderen  strækkes. For en tilfældig fjeder gælder Hooke's lov:  F = -k*x (1)

Hvor K kaldes fjederkonstanten.

Resultaterne er giver i tabel 1.

F / N   0,30   0,50   0,68   0,80   0,98
X / m  0,10  0,16   0,22   0,26   0.32
 

Blank..


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. oktober 2008 af janko (Slettet)

opgave 1)

brug (a-b)^2=a^2+b^2-2ab

da kan udtrykket reduceres til:

1 - 10x + 25x ^ 2=(5x-1)^2


Svar #4
02. oktober 2008 af 01-Nadia (Slettet)

er det hvad jeg skal lave i den opgave.. ?


Brugbart svar (0)

Svar #5
02. oktober 2008 af mathon

1 - 10x + 25x2

(5x)2 - 2*(5x)*1 + 12 = (5x - 1)2


Brugbart svar (0)

Svar #6
02. oktober 2008 af janko (Slettet)

opgave 2).

er ikke sikker på om dit svar er helt rigtig!... I så fald bør du angive at L = B, da siderne er kadratiske.

Dvs. at du kan angive resulatet som:

B2 * H = 2m3    eller        L * B * H = 2m3 , hvor L = B


Brugbart svar (0)

Svar #7
02. oktober 2008 af janko (Slettet)

opgave 3)

Det er korrekt, at 0,8 er hældningskoefficienten, da en lineære funktion er af formen: f(x) = a * x + b, hvor  a udtrykker hældningskoefficienten


Brugbart svar (0)

Svar #8
02. oktober 2008 af mathon

Opgave 2:
h = (2 m3)/x2, når længdemålene er i m
 


Brugbart svar (0)

Svar #9
02. oktober 2008 af mathon

Opgave 3:

S(0,-3)


Brugbart svar (0)

Svar #10
02. oktober 2008 af janko (Slettet)

opgave 4

(1) benyt at 3√125 = 1251/3


Svar #11
02. oktober 2008 af 01-Nadia (Slettet)

Okaay, nej er ikke sikker.. #6


Brugbart svar (0)

Svar #12
02. oktober 2008 af mathon

Opgave 4:

(1) 3√125  = 3√(53) = 5

(2) 3√(5a2) * 3√(5a) = 3√(5a)3) = 5a

(3).................


Brugbart svar (0)

Svar #13
02. oktober 2008 af mathon

Opgave 7:

4x - 6y = -1
14x + 9y = 4

x=0,125
y= 0,25


Brugbart svar (0)

Svar #14
02. oktober 2008 af mathon

Opgave 8:
(1) x > 1 ?
(2) | x -1 | > 2 ?

se
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=581208


Brugbart svar (1)

Svar #15
02. oktober 2008 af mathon

Opgave 8:

lineær regression

F = -3,077x


Svar #16
02. oktober 2008 af 01-Nadia (Slettet)

Hvordan får du det resultat ? #15


Brugbart svar (0)

Svar #17
02. oktober 2008 af janko (Slettet)

#16

#15 er nok svaret til opgave 9 og ikke 8


Brugbart svar (0)

Svar #18
02. oktober 2008 af janko (Slettet)

opgave 9, se

http://peecee.dk/upload/view/133487


Svar #19
02. oktober 2008 af 01-Nadia (Slettet)

OK :D


Brugbart svar (0)

Svar #20
02. oktober 2008 af janko (Slettet)

#19...

regn selv videre på opg 9


Forrige 1 2 Næste

Der er 22 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.