Matematik

Differentialligning 2

05. oktober 2008 af Dota (Slettet)

Hej ville bare lige høre, om jeg har løst nedenstående korrekt? Tak ;-)

Der er givet følgende differentialligning
y′-2y=4x2-4x
Nogle af løsningerne til denne differentialligning har et eller flere ekstremumspunkter
på deres graf.
a) Bestem en ligning for den kurve, som disse ekstremumspunkter vil tilhøre.
b) Bestem den løsning til differentialligningen, hvis graf tangerer x-aksen i et punkt
med positiv førstekoordinat.

a) y(x)=-2x2+2x

b) y=5


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. oktober 2008 af Ex Gratia (Slettet)

Opgave a er rigtig. Det er b ikke.


Svar #2
05. oktober 2008 af Dota (Slettet)

Hvordan løses b så?


Skriv et svar til: Differentialligning 2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.