Matematik

figur med ubekendte og skal finde areal

07. oktober 2008 af liridon (Slettet)

en figur har omkreds 100. Figuren er en 6 kantet omvendt L figur.. (har desværre ikke tegningen). jeg har siderne 4, 3, a, b, a-3 og b-4..

Bestem arealet af området som funktion af a:

100=a+b+(a-3)+4+3+(b-4)

b=50-a.

a*(50-a)-12 = Arealet

passer det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. oktober 2008 af DMUS (Slettet)

Det ser rigtigt ud! :)


Skriv et svar til: figur med ubekendte og skal finde areal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.