Fysik

opgaver

15. oktober 2008 af Olviro (Slettet)

Heej håber nogen kan hjælpe mig med de her opgaver evt. formler er gået helt i stå

Ra-226 udsender 40 tællinger per minut... bagrund = 20 tæl per min.

væggen er 15 cm tyk og har halverings tykkelsen 5 cm...

hvor mange tæl. per. min. vil der være på den anden side af væggen ??

opg. 2

et rumskib acc. med 1,5 g ( 1,5 *9,82)  índtil det når 1/10 af lysets hastighed (2.9979*10^7) hvor lang tid tager det rumskibet af komme op på denne fart ??

på forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. oktober 2008 af mathon

I = Io*(½)x/X½ = Io*(½)15/5 = Io*(½)3 = (1/8)Io

..................................................................

t = v/a


Skriv et svar til: opgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.